Årets viktigste sykkeltur GFDP 2017 Oslo – utsatt 2 uker

Etter råd fra Politiet i Oslo har Granfondo Don Pedro og teknisk arrangør IF Frøy valgt å flytte “Årets viktigste sykkeltur til inntekt for Kreftforeningen” til lørdag 2. september.

Årsaken er at det er flere store arrangementer i Oslo sentrum denne dagen hvor det samlet sett er ventet opp mot hundre tusen besøkende, forteller rittleder Jørn Michalsen i IF Frøy.

Vi gleder oss til å samarbeide med Dag Erik Pedersen og hans dyktige stab i GFDP, for å skape et flott sykkelritt for alle hvor inntekten går til kreftsaken og kreftforskningen, fortsetter Michalsen. Ekstra spennende i år blir vårt nye samarbeid med Oslo universitetssykehus (OUS). Det at sykehusene i Oslo er med på å støtte en sykkeltur som har som eneste hensikt å få folk opp av sofaen og fremme god folkehelse til støtte for kreftsaken, er utrolig viktig for oss, avslutter Michaelsen.

Direktør for HR i OUS, Morten Meyer, sier at sykehuset har forståelse for politiets vurdering av situasjonen i Oslo 19. august og støtter derfor utsettelsen av arrangementet til 2. september. – Vi skal bidra til at de to ekstra ukene brukes godt for å få flest mulig ansatte til å delta på sykkelturen for en god sak, sier Meyer.

De som er påmeldt GFDP så langt vil bli varslet om endringen via e-post. Det vil også bli sendt ut informasjon om datoendringen via GFDP og OUS sine nettsider.

Faktaboks:

Årets viktigste sykkeltur GFDP 2017 Oslo arrangeres av Dag Erik Pedersen i samarbeid Oslo universitetssykehus og Kreftforeningen. Hensikten er å fremme god folkehelse, kreftsaken og kreftforskning i Norge.