larvikbanner

Påmelding: 500,- (barn u/15 år gratis)

Lørdag 27 mai er det igjen duket for Årets viktigste sykkeltur!

For fjerde året på rad inviterer vi til den store sykkelfesten i Indre havn i Larvik.

Dette er en hyllest til livet.  

Ta med deg venner ,familie, arbeidskollegaer etc ,og bli med på årets store Folkefest i Larvik. Kan du sykle kan du delta!

Vi krever ikke noe spesielt utstyr, men sikkerhet står selvsagt i sentrum, husk sykkelhjelm!

Velkommen til Granfondo Don Pedro 2017 i Larvik by!

Larvik er en liten by ved havet som rett og slett har det meste! Sammen med Stavern, Ula og resten av Larviksdistriktet, er Larvik et lite ferieparadis ved sommerstid. Du kan finne ærverdige bygninger, rike kulturminner, blankskurte svaberg, vidunderlige strender, flotte campingplasser, ypperlige gjestehavner og utsøkte naturressurser i vår enestående kommune.

I sommermånedene arrangeres det “Glade Dager” i Stavern, med et spennende program til glede for de mange tusener av båt- og bilturister som strømmer til Larvik og Stavern. Teater, konserter og andre festligheter arrangeres over hele distriktet i denne perioden. Dersom man besøker Stavern i juni/juli/august, vil man virkelig forstå hvorfor Stavern populært blir kalt “Norges smilehull”.

Kart

Reise til Larvik

Vi er midtpunkt i en ny stor region som nås lett med bil på firefelts motorvei, tog (planlegger nå dobbeltspor), buss, taxi, sykkel, båt, ferge.

BIL

Tildelte parkeringsplasser finner du her

Tog | NSB

nsb.no | Facebook | Twitter | telefon 815 00 888 (+47 23 62 00 00 fra utlandet) | hjelp@nsb.no

Rutebuss | Nettbuss / TIMEkspressen

nettbuss.no | Facebook | Twitter | telefon 32 86 43 00 | nettbuss@drammen.noTIMEkspressen Linje 14 kjører ni avganger mandag – fredag, med noen færre avganger i helgen. Våre avganger er alltid til samme tid slik at det er lett for deg å huske. Vi serverer gratis kaffe, vi har musikkanlegg, toalett, aircondition samt ekstra komfortable stoler i våre busser. Velkommen ombord.Takster og pris | Linje 14: Stavern – Larvik – Sandefjord – Oslo (pdf)

Farris Bad hotell i Larvik

Farris Bad er Norges mest eksklusive spahotell plassert i Larvik i Vestfold. Vi åpnet i 2009 og er i dag Nordens største og mest innholdsrike spahotell med spaavdeling på over 2500 kvm. Vårt hotell har fokus på fysisk og mental trening, balansert kosthold og behandlinger.

Her vil du finne ytre og indre ro. Vi har også et ekstra fokus på kunsten, og du vil kunne finne store og små kunstverk på en lang rekke plasser på hotellet. Ta deg tid til å studere dem, vurdere dem. Vi kaller det små kunstpauser. Hos oss finner du også konferanserom i alle størrelser og aktiviteter som passer alle interesser. På nettsiden kan du ta et virtuelt besøk med 360°visning i mange av våre lokaler. Finn rommet du liker best før du bestiller!

Starter fra Indre havn.

Går via Sanden ut på Stavernsveien. Tar av ved Tenvik og inn på Gamle Stavernsvei. Svinger høyre inn på Ullebergveien. Tar venstre ved Bakkaneveien.

Kommer inn på Tanumveien ved Tanum kirke. Følger denne og sykler rett fram på Brunlaveien til Jordet skole hvor det er mat-/drikkestasjon. Svinger venstre i krysset Brunlaveien/Gamle Stavernsvei.

Tilbake på Tenvik og følger Stavernsveien tilbake til Sanden, Strandpromenaden og mål. Løypa er godt merket og syklistene blir skjermet fra biltrafikken på Stavernsveien med gjerder som deler veibanen.

Starter fra Indre havn.

Går via Sanden ut på Stavernsveien. Tar av ved Tenvik og inn på Gamle Stavernsvei. Svinger høyre inn på Ullebergveien. Tar venstre ved Bakkaneveien.

Kommer inn på Tanumveien ved Tanum kirke. Følger Tanumveien og svinger høyre i krysset Tanumveien/Foldvikveien. Følger Foldvikveien til Helgeroveien og svinger høyre i retning Helgeroa.

Tar venstre inn på Hummerbakkveien og følger denne fram til Helgeroveien. Passerer Berg Kirke (mat-/drikkestasjon) og fortsetter rett fram på Manvikveien. Svinger høyre i krysset Manvikveien/Tanumveien.

Følger Tanumveien inn på Brunlaveien forbi Jordet skole. Kommer inn på Gamle Stavernsvei og følger den til Tenvik. Deretter følges Stavernsveien og kommer så til Sanden, Strandpromenaden og mål.